logo - TBI Klimaattrein
SLUIT

Onze missie en visie

We gaan voor Parijs. Punt. | Met de TBI Klimaattrein willen we met elkaar meer snelheid maken om de klimaatafspraken te halen die in 2015 in Parijs zijn gemaakt. Om de opwarming te beperken tot maximaal 2 graden zullen we de wereldwijde emissies voor 2030 moeten halveren. Dit geldt ook voor onze gebouwde omgeving (~40%). We zullen ├ęcht anders moeten gaan ontwerpen en bouwen.

Je kunt daar tegenop gaan zitten zien, maar zo zitten we bij TBI niet in elkaar. We moeten gewoon beginnen. Aan de slag. We hebben er alleen wel iedereen bij nodig. Alleen samen maken we een kans. Daarom biedt de klimaattrein naast een fonds ook een community. Een community van echte bouwpioniers!

Fonds + community

1 + 1 = 3 | De TBI klimaattrein is een optelsom. 1. Een fonds waarmee we initiatieven en pilot projecten financieel helpen mogelijk maken. 2. Een community waarmee we bouwpioniers van binnen en buiten TBI dichter bij elkaar brengen. Een kopgroep vormen. Samen leidt dit tot drie. Een niet te stoppen beweging met bestemming Parijs.

Dus. Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief, volg ons op linkedIN, doe een fondsaanvraag of meld je aan voor een van onze events. En gaat het je allemaal wat te snel? Download dan eerst ons spoorboekje om alles even rustig na te lezen.