logo - TBI Klimaattrein
SLUIT

Organisatie

Beweging, community en fonds | De TBI Klimaattrein is een beweging, een community. Met een eigen fonds voor klimaatpositieve projecten die een zetje nodig hebben. Hoe meer bouwpioniers en veranderaars met ons meereizen, van binnen én buiten TBI, hoe meer we elkaar kunnen helpen en hoe harder we gaan. Dus kom aan boord. Lees op deze site wat de community voor je kan doen. Hoe je met jouw project of idee in aanmerking kunt komen voor een financieel duwtje. En hoe dat dan werkt, voor jou en voor ons.

De Stuurgroep

De TBI Klimaattrein heeft een geweldige stuurgroep , die vanuit allerlei disciplines en invalshoeken steun geven aan de TBI Klimaattrein. De stuurgroep beoordeelt de aanvragen, geeft advies en helpt met het vinden van mooie kruisbestuivingen.

Lees verder

De Aanjagers

Aanjagers van de TBI Klimaattrein zijn Bianca Seekles van ERA Contour en Tobias Verhoeven van Synchroon, die allebei superfanatiek zijn op het vlak van klimaatverbetering en maatschappelijke vernieuwing en daarin graag het voortouw willen nemen. Samen zorgen ze ervoor dat de trein zowel binnen TBI als extern genoeg ‘stof doet opwaaien’, zodat er veel initiatieven en projecten aan boord komen en we met elkaar steeds harder gaan.

Lees verder

TBI Klimaatambassadeurs

Wij geloven dat kruisbestuiving tussen bouwpioniers cruciaal is. Om deze samenwerkingen op gang te brengen heeft (bijna) iedere TBI onderneming een eigen klimaatambassadeur. Wil je mogelijkheden voor een samenwerking of partnerschap verkennen? Neem dan contact op met een van onze klimaatambassadeurs.

Bekijk klimaatambassadeurs