logo - TBI Klimaattrein
SLUIT

De TBI Tonnenkanonnen

Modulaire installaties zorgen voor minder impact

ModuleMakers ontwerpt en produceert gezonde, duurzame gebouwtechnologie in hanteerbare modules.

Dat is efficiënt in tijd en geld, maar vooral ook schoner, veiliger en gezonder. Bovendien maakt het gebouwen beter beheersbaar en makkelijker aanpasbaar of herbruikbaar in de tijd, waardoor ze kunnen ‘meebewegen’ in de tijd en ze dus minder snel verouderen. De techniek-modules van ModuleMakers kunnen bovendien eenvoudiger worden vervangen of – aan het einde van hun levensduur – worden gedemonteerd en gerecycled.

De installatiewereld schuift steeds meer op van ontwerpen, organiseren en maken ‘in het werk’ naar werken met handige, digitaal-industrieel geproduceerde modules. Dat laatste spaart veel kostbare arbeidstijd, maar ook energie en materiaal.

Alle vormen van gebouwtechnologie kunnen inmiddels door het Amersfoortse ontwerp- en productieteam op grote schaal digitaal worden gemodelleerd en modulair worden geproduceerd. Er is een goede samenwerking met bijvoorbeeld Jord.energy, zodat gebouweigenaren en ontwikkelaars ook meteen de meest duurzame, fossielvrije oplossing voor hun projecten kunnen kiezen.

De afgelopen jaren is bij ModuleMakers hard gewerkt aan het digitaliseren en optimaliseren van de meest voorkomende gebouwtechnologie, op basis van de hoogste kwaliteitseisen en -standaards. ModuleMakers kan daarmee allerlei configuraties van (CO2-neutrale) gebouwinstallaties ontwerpen, produceren, leveren, monteren én onderhouden met een minimum aan afval, logistieke bewegingen en faalkosten. ModuleMakers is een corporate scale-up van Croonwolter&dros | TBI.

Meer leren?

Betaalbaar biobased van Brabantse bodem!

Lees meer
biobased materialen CO2 reductie Dakisolatie duurzaamheid isolatie